Detox kuren

Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgifting of ontslakking genoemd. Tijdens een detox reinig je de organen in je lichaam van gifstoffen door middel van een dieet, massage, supplementen en darmspoelingen (colon hydrotherapie). Je voelt je weer fit, krijgt meer energie en vele van de voorgenoemde gezondheidsproblemen verminderen of kunnen zelfs verdwijnen.

Ik werk graag met de Innerwave detox kuur. Deze kuur heeft meerdere opties van mild detoxen tot sapvasten. In combinatie met 3 darmspoelingen bereik je geweldige resultaten. Het is aan te raden om 1 tot 2 maal per kaar een detox programma te volgen. Alle detox fases bestaan uit een voorbereidingsfase, kuur en opbouwfase.  Bij iedere kuur ontvangt u een gedetailleerd kuur boekje met een duidelijke handleiding. Hierin staat stap voor stap hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd.

Tijdens een detox kuur kunnen er ontgiftingsverschijnselen optreden.  Of een detox kuur voor u geschikt is wordt besproken in het intake gesprek.